2018. Május – Részletek

majusi_horoszkopMájus 6-a pozitív hozzáállásunknak köszönhetően igazán kellemes napnak ígérkezik, minden a szájunk íze szerint alakulhat. Hangsúlyozni szeretném, hogy a hatás azokat tudja támogatni, akik a jó dolgokra koncentrálnak és optimistán néznek a nap elé. Tervezésre, elemzésre kitűnő időszak, mindemellett jogi ügyek, gyakorlati problémák megoldására is.

Május 7-e már korántsem kellemes, mert nehezebben tudjuk a racionalitás talaján tartani elképzeléseinket, és nehezebben tudjuk féken tartani a kommunikációnkat is. Egyfajta szenvedélytől fűtve túlzásokba eshetünk, rossz irányba vihetnek minket gondolataink. Próbáljatok csak egy dologra koncentrálni és arra fókuszálni.
A mai energia leginkább belső kutakodásra, önelemzésre alkalmas, és segítheti a rossz gondolataink okának megtalálását. Ügyeljünk arra a nap folyamán, hogy ne legyünk erőszakosak, ne akarjuk mindenáron meggyőzni a másikat saját igazunkról.

majusi_horoszkopMájus 8-a igazi álmodozós nap, vágyunk a romantikára, az ideális társra. Azonban ez most nem annyira könnyen jön össze, mert az álmodozás nehezen segít abban, hogy a hús vér társra találjunk.
A nap jó oldala, hogy kedvez azoknak, akik írásbeli önkifejezést terveznek. És kedvez azoknak is, aki az álmaikat, vágyaikat papíron is meg szeretnék örökíteni.

Május 9-én gondjaink lehetnek a mértékletességgel és kételkedéseink miatt túlzottan biztonságra törekvőek lehetünk. Anyagiak tekintetében sem látunk tisztán, könnyen elcsábulhatunk, és olyan dolgokra költhetünk, amire semmi szükségünk. Főleg akkor veszélyes számotokra a nap, ha belső kétségeitek akarjátok külsőségekkel kompenzálni.

majusi_horoszkopMájus 12-e feszült napnak ígérkezik, és mivel hétvége van, ezért a családtagjaitokon csattanhat az ostor. Mindenkiben dolgozik az irányítás vágya, és nehezebben állhatjuk meg, hogy ne a miénk legyen az utolsó szó. Óvatosan az indulatokkal, legjobb, ha nem erre a napra terveztek közös családi programot.

Május 13-án a Merkúr bolygó dél körül egy rövid időre együttállásba kerül a jegyváltás előtt álló Uránusz bolygóval, majd 14 óra után a Bika jegyébe lép.
Ennek hatására délidőben idegesebbé, meggondolatlanabbakká válhattok, ami balesetveszélyes helyzetekbe sodorhat benneteket. Próbáljatok átgondoltak maradni és ebéd után sétáljatok egy nagyot vagy kertészkedjetek.
A Merkúr bolygó jegyváltása jó hatással lesz gondolatainkra, kissé lefékezi csapongását, és hatékonyabbá válhatunk a gyakorlati tervezésben.

majusi_horoszkopMájus 15-én a Bika jegyében köszönt ránk az Újhold, megkezdve ezzel a teremtő időszakot. Kipróbálhatjuk a megszerzett belső bölcsességünket a gyakorlatban is, és tovább építhetjük saját komfortzónánkat, ami már a mindenkitől független hitrendszereinkből, gondolati mintáinkból áll, és saját biztonságunkat, garantálja. Egy olyan komfortzónát építünk, amiben lelkileg is biztonságban érezzük magunkat.

Május 16-a igen mozgalmas napnak ígérkezik, hogy kinek mekkora felfordulást okoz, azt az dönti el, hogy kinek mennyire sikerült a szükséges változásokat meglépnie.
Ezen a napon vált jegyet az Uránusz bolygó, és a Mars bolygó is a Vízöntő jegyébe lép. Mindemellett a két jegyet váltó bolygó egy rossz fényszögbe kerül, ami egyszerűbb esetben csak megnövekedett belső feszültséget, de rosszabb esetben balesetveszélyeket is hordozhat magában. Ugyanakkor a hatás veszteségeket, felfordulásokat is okozhat, hiszen célja a felszabadítás, a megújulás. Főleg azok élik meg rosszul ezt a nagy energiaváltozást, akik belső vívódással küzdenek, és nem tudnak egy helyzetben dönteni, előre lépni.
Tehát ma fokozottan figyeljetek mindenre, különösképpen a közlekedésben.

majusi_horoszkopMájus 18-a kimondottan jó nap olyan tervek, ötletek megvalósítására, amiben lépésenként kell előrehaladni, amiben szükség van a kitartásra, gyakorlati átgondolásra és a felelősség felvállalásra. Komolyságot és megfontoltságot igénylő helyzetekben jó döntéseket tudtok hozni.

Május 19-én a Vénusz bolygó átlép a Rák jegyébe, és ezzel együtt energiakapcsolatra (szextil) lép a Bika jegyébe lépett Uránusz bolygóval.
Ma tehetünk kapcsolataink, anyagi lehetőségeink megújításáért, mindazért ami saját lelki biztonságérzetünket növeli. Viszont, ha beleragadtatok egy nem működő kapcsolatba, akkor ott felerősítheti a konfliktust és akár véget is érhet.

majusi_horoszkopMájus 21-én 4 órakor a Nap az Ikrek jegyébe lép, ezzel elkezdődik az Ikrek hava.
Az Ikrek jegyére jellemző a könnyedség, a rugalmasság, változékonyság, ami kimondottan kedvére való az uránuszi energiáknak. Mindenképpen segítőnkké válhat a változások közepette, csak arra kell ügyelnünk, hogy ne kapjunk bele egyszerre több dologba.

Május 23-án az energiák támogatását érezhetjük abban, hogy kedvünkre való feladatokat végezzünk, de csakis akkor, ha nem kételkedünk alkalmasságunkban, rátermettségünkben. Ugyanakkor az is megfigyelhető lesz, hogy ösztönös megérzéseink megnövekednek, és empátiánknak köszönhetően jobban ráérzünk mások érzéseire is. Viszont kissé nehezebben mehet a szóbeli kommunikáció.

majusi_horoszkopMájus 24-én Ikrek az energiák változatosságot, mozgékonyságot igényelnek, így próbáljatok kiszakadni kicsit a megszokott rutinból, akár csak fél órákra. Amennyiben megtehetitek, sétáljatok egy nagyot, vagy tornázzatok, hogy a belső energiátok lecsillapodjon.
Kimondottan alkalmas a nap gyors ügyek intézésére, ami jövés-menéssel jár.

Május 25-én óvatosan, mert nagyon érzékenyek lehettek és az energiáknak köszönhetően tudattalanotok is jelentősen felkavarodhat, felszínre hozva kellemetlen érzéseket. Amikor úgy érzitek megbánt valaki, akkor mindig gondolkodjatok el azon, hogy vajon miért érzitek bántónak szavait, mivel akar szembesíteni, amivel nem akartok szembe nézni.

majusi_horoszkopMájus 26-a sem ígérkezik egy kellemes napnak, mert kissé érzelmileg fagyosnak érezhetjük a légkört mindenhol. Ez főleg azért van, mert kötelességeink miatt elnyomtuk a belső igényeinket. Ráadásul egy feszültséget hozó Telihold is közeledik, aminek előszelét már mindenki érzi. Döntsetek ma saját igényetek szerint, és rakjátok félre a kötelező feladatokat! Legyetek kicsit magatokban, figyeljetek befelé és pihenjetek.

Május 29-én a Nyilas jegyében köszönt ránk a Telihold, ezzel elkezdődik az elengedés időszaka. Ez segít abban, hogy az Újholdnál gyakorlatban kipróbált új meggyőződéseinkből, elképzeléseinkből elengedjük mindazokat, amivel lelki síkon nem értünk egyet, ami nem szolgálja azt, hogy a test-lélek-szellem egységét megéljük. A nap különlegessége, hogy Tízmilliószoros nap is lesz!

majusi_horoszkopMájus 30-án Ikrek jegyébe lép a Merkúr bolygó.
Igazán kellemes befejezése a hónapnak, a friss fuvallat most gondolatainkra és mozgékonyságunkra is kihatással lesz. Könnyedebben váltunk irányt és hatékonyabban kommunikálunk is. A bolygó uralmi pozícióba kerül, egy olyan jegybe lép égi útján, amiben igazán otthon érzi magát.

 

Mindenkinek csodás, ígéretes májust kívánok!

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária

06/30-4515002

A boldogságot választom!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.