2018. júliusi horoszkóp – Az áldást hozó hónap

júliusJúliust, Julius Caesarról nevezték el, aki ebben a hónapban született. Ami viszont ennél sokkal vonzóbbá teheti számunkra az az, hogy őseink az Áldás havának keresztelték. Vajon valóban áldást hoz ránk ez a hónap? Vagy folytatódik az a belső munka, ami már folyik egy ideje?

A hónap tanítása, hogy meg tudjuk e valósítani életünkben egyszerre a lelki szabadságunkat és az otthoni érzelmi biztonságot. Megtaláljuk vajon a megoldást arra, hogy újításokat vezessünk be és új módon éljük az életünket? A nehézséget az okozhatja, ha mindenáron ragaszkodunk a megszokásokhoz, hiszen az feszült helyzeteket teremthet. Főleg a párkapcsolatok veszélyeztetettek, ha nem tudunk változtatni és több időt szentelni olyan dolgokra, amik valóban feltöltődést nyújtanak számunkra. Vagy nem figyelünk az átlagosnál jobban a másik igényeire is.
A másik veszélyes pont a kommunikációban mutatkozik meg. Vágyjuk az elismerést, és ha ehelyett kritikát kapunk, akkor mondhatni könnyen „elgurulhat a gyógyszerünk” és a parázs vita mellett meggondolatlanul is dönthetünk.

újhold_nőTehát áldást akkor hoz ez a hónap, ha folytatjuk a fejlődésünkért való munkálkodást és saját boldogságunkat szolgáló változtatásokat megvalósítjuk, amiben minden segítséget megkapunk az Univerzumtól. A hónap Új és Teliholdja, most az önérvényesítés és a saját szabadság megélésén szeretne számunkra segítő kezet nyújtani. Újholdkor, a belső gyermekünk igényei szerint alakíthatjuk az önérvényesítésünket, reakcióinkat. Fontossá válik, hogy rendszeresen kiszakadjunk a mindennapok szürkeségéből, pihenjünk, nyaraljunk vagy csak szórakozzunk többet. Ezután újabb segítséget kapunk, hiszen a hónapban Tízmilliószoros nap is lesz a teremtő időszakban, ami szintén segítséget jelent számunkra. Teliholdkor pedig azt kell átgondolnunk, hogy mennyire tudjuk felvállalni saját elképzeléseinket, vagy még mindig inkább a kimenekülést választjuk? Tehát az elengedés feladata az lesz, hogy engedjünk el minden olyan mintát, ami meghátrálásra ösztönözne.

Az általános hatások után folytassuk a retrográd hatásokkal.
Július elején 3 hátráló hatással indulunk, de július 15-én ez változik, hiszen a Jupiter bolygó elindul előre. A változás már 6-án elkezdődik, hiszen ekkor a bolygó megáll kicsit gondolkodik, még erőt gyűjt, majd elindul előre.
Emellett három régi hátrálás folytatódik, ez a Szaturnusz, Plútó és Neptunusz bolygók retrográd mozgása

szaturnusz2A Szaturnusz április vége óta hátrál, ez egészen szeptember 16-ig tart. A bolygó ebben a hónapban hátráló mozgásában lelki felszabadulásunkat segíti, hiszen ha nem így teszünk, akkor egyre nyomasztóbbnak érezhetjük mindennapjainkat, és egyre inkább érezhetjük a bezártság érzését.
A szaturnuszi problémákhoz tartozó testi jeleket már mindenki ismeri, a hát és váll fájás, ízületi merevség, térd és gerincproblémák egyértelmű jelzések lesznek arra nézve, hogy olyan terheket vettetek magatokra ami nem a tiétek, vagy túlvállaltátok magatokat.

Szintén április vége óta hátrál a Plútó bolygó és október elejéig így is marad. Még mindig számíthatunk arra, hogy le nem zárt ügyeink előtérbe kerülnek, és felkavarják életünk állóvizét. Figyeljetek tudatosan magatokra, másokra, hogy ne kelljen a változásnak külső személy által megtörténnie.
Továbbra se feledjétek, hogy a retrográd időszakban megnövekszik a manipuláció, a média próbálkozása és kicsit tovább nyújtózkodhatunk, mint ameddig a takarónk ér.

retrogradneptunA hátrálók régi csapatához tartozik még a Neptunusz bolygó, ami június 23. óta hátrál. Azt érezhetjük, hogy minden kissé zavarossá vált, egyesek számára vonzóbb lehet az alkohol a relaxáláshoz, vagy mások könnyebben nyúlnak gyógyszerekhez, hogy fizikai problémájukon úrrá legyenek.
A Neptunusz jó analógiája a megérzés, a feltétel nélküli szeretet, a meditáció, a művészet. Próbáljátok inkább ezeket használni, amikor problémás helyzetekbe kerültök, vagy amikor idegrendszeretek a pattanásig feszül.

A hónap elején már elkezdi a hátrálását a Mars bolygó is, minek következtében azt érezhetjük, mintha megállnának a dolgaink, és akaratunkkal semmire nem megyünk. Ez utóbbi fontos is ebben az időszakban, mert a túlpörgés, idegesség veszélybe sodorhat bennünket, és meg is sérülhetünk.

retrogradmerkurA hónap végén a Jupiter helyébe egy újabb hátráló bolygó lép, mégpedig a Merkúr bolygó, ami július 23-án kezdi meg hátráló mozgását és egészen augusztus 11-ig így is marad. Akik rendszeres olvasóim, már tudják, hogy nem könnyű időszak, hiszen nem látunk tisztán, gondok lehetnek a kommunikációban, és egyáltalán a műszaki eszközökkel. Úgyhogy óvatosan ebben az időszakban, lehetőleg ne most szerződjetek, vagy hozzatok komolyabb döntést.

Folytassuk a hónap jelentősebb napjaival! A részletekért kattints ide!

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

A boldogságot választom!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.