2018. február – Részletek

Nézzük meg most részletesen a hónap lehetőségeit:

február
Február 3-án
indul és 2-3 napig érezhetnénk egy támogató hatást, de másnap már gyengébben tudja érvényesíteni támogatását. Érdemes kihasználni, ha saját ötleteiteket meg akarjátok ismertetni másokkal, ha ügyeket szeretnétek intézni. Főleg a különleges ötleteket, a saját szabadságotokat pozitívan befolyásoló elképzeléseket tudja hatékonyan támogatni az energia. Hirtelen fellobbanó lelkesedés, ami másnapra már gyengébbé válik, így érdemes a jól bevált szólás útmutatását követni, amit ma megtehetsz ne halazd holnapra!

Február 4-ének hatása az, ami kicsit belerondíthat hatékonyságunkba 2 napon keresztül. elkedvetlenedhetünk, már nem érezzük az előző napi lelkesedést, és lehet ötletünk megvalósításában is kételkedni kezdünk. Lehet, hogy semmi kedvünk a munkánkkal, a napi rutinnal foglalkozni. A hatás ellensúlya, ha igyekeztek minél kevesebb kötelezettséget a nyakatokba venni, és több szórakozást, pihenést biztosítotok magatoknak. Szerencsére vasárnap van, így nyugodtan fellázadhattok a feladatok alól, használjátok erőgyűjtésre a napot.

Február 7-e felszabadító napnak ígérkezik, amikor nehezen férünk a bőrünkbe, de legalábbis nehezebben megy a napi rutin. Érdemes valamilyen módon különlegessé tenni a napot, hogy ne az uránuszi energiák borítsanak, vagy egy idő után ti robbanjatok a bezártság érzésétől. A nap jó híre, hogy párkeresőkre rámosolyoghat a szerencse.

februárFebruár 10-én a Vénusz bolygó a Halak jegyébe lép.
A bolygó a Halak jegyébe kerülve veszít éleslátásából, ami főleg kapcsolatainkban és anyagi ügyeinkben mutatkozhat meg. Idealizálhatjuk a másik embert, ami előbb utóbb csalódáshoz vezethet. Vagy álmodozunk az álompárról várva, hogy az bekopogtat az ajtónkon.
Ugyanakkor pénzügyeinkben sem látunk annyira tisztán, mindemellett szociálisan érzékenyebbek lehetünk, így könnyen veszteség is érhet bennünket. A munkánkkal is nehezebben foglalkozhatunk, szívünk szerint egészen máshol lennénk.
A jó oldala, hogy segít a művészi önmegvalósításban és a spiritualitásban.

Február 11-ét nehezebbnek érezhetjük, mert az újító szándékunk, ha nem tartjuk tiszteletben a szabályokat, könnyen bajba sodorhat minket. Emellett túlzásokra is hajlamosabbak lehetünk, könnyebben bedőlhetünk a manipulációnak is. Legyetek éberek, fordítsatok mindannak hátat, ami túl szép, hogy igaz legyen.
A nap energiájának másik megnyilvánulása lehet, hogy elkezdhetünk kételkedni saját magunkban, és lehet pont azért adjuk fel a változások megvalósítását, mert nem hiszünk eléggé magunkban. A megoldás, hogy mindig nézzünk szembe a problémákkal és keressünk rá megoldást.

februárFebruár 13-án még érezzük a 11-e hatást és máris egy újabb nehezítő energia érkezik, persze csakis azért okozva feszültséget, hogy kikényszerítse a megoldást. Mindenkinél másképp jelentkezhet, attól függően, hogy elménk mennyire tart irányítása alatt minket és milyen gondolatokkal?
Két energia ütközik össze, az egyik vizsgálódna, aprólékosan, a másik energia viszont inkább álmodozna, nagy tervekkel foglalkozna, és nem izgatják a racionális problémák megoldása. Ugyanakkor a hit és a logika is egymásnak feszülhet, nem találva a közös megoldást. Próbáljátok egyesíteni a két oldalt, egymást erősítve jól kihasználhatjátok a hatást.

Február 14-én, a szerelmesek napján felszabadító energia érkezik végre, legjobb ha belevetitek magatokat valamilyen mulatságba, különleges programba. Nem baj, ha nincs párotok, akkor is menjetek társaságba, lehet hogy pont ma köszönt rátok a szerelem.
A nap alkalmas minden karriereteket, önmegvalósításokat érintő változtatásra is.

február
Február 15
-e jó oldala, hogy remek ötleteitek vannak, szinte egy zsibongó méhkashoz hasonlít a fejetek, aminek persze az lehet a vége, hogy túlpöröghet az idegrendszeretek, kapkodóvá, idegessé válhattok, aminek aztán baleset lehet a következménye. Figyeljetek oda, és ha úgy érzitek a fejetekben lévő zaj nem csillapszik, akkor tudatosan keressetek egy kis nyugalmat, vagy mozogjatok, és legyetek óvatosak!

Február 15-én lesz Vízöntő Újhold, amivel az új kezdetek időszaka kezdődik.
Mivel erősödnek a halakos energiák, így ne gondolkodjatok nagy léptékű tervekben, inkább próbáljátok racionálisan alakítani vágyaitokat.

 

Február 17-én kezdődik és kb. 1-2 napig tartó hatásnak köszönhetően megint kétféle energia feszül egymásnak. Az egyik tele van lelkesedéssel, hittel, a másik meg nem lát tisztán, és inkább a lemondás felé vinne. Mivel az egyik a hitet, így saját magunkba vetett hitet is képviseli, a másik pedig jó értelemben a vágyainkat, ezért a napot akkor tudjátok kihasználni, ha nem kételkedtek magatokban és szívetek szerinti célok megvalósításával foglalkoztok.

februárFebruár 18-án Halak jegyébe lép a Merkúr és szintén ezen a napon 18 óra 5 perckor a Nap is a Halak jegyébe érkezik.
Ettől a naptól kezdve a halakos energiák dominálnak, így kissé energiahiányosabbnak, álmodozóbbnak érezhetjük magunkat. Erősebben érezhetjük a visszavonulás, befelé fordulás igényét is, így jó ha tudatosan több időt töltünk töltekezéssel, pihenéssel. A tavaszi energiák érkezéséig érdemes tisztító hatású gyógyteákat inni, vitaminokat szedni és mozogni.
A Halak jegye tisztánlátásunkat, összpontosításunkat nehezítheti, az érzelmek is túltenghetnek bennünk, így ne feledkezzetek el a rendszeres földelésről. Kertészkedjetek, pihenjetek, jógázzatok!

Február 21-én mondhatni a helyzet fokozódik, még inkább zavar lehet a tisztánlátásunkban, még álmodozóbbakká válunk. A jó hír, hogy spirituális érzékenység, intuíciónk is növekszik, így meditációra, vizualizációra remek nap. Mivel szociális érzékenységünk is túlteng, könnyen kihasználhatnak bennünket, ezért tudatosan húzzátok meg a határt mások számára.

februárFebruár 25-től a hónap végéig  egy nehezebb időszak következik, felerősödhetnek a kapcsolati problémák, de próbáljatok nem ebben az időszakban végleges döntést hozni ezügyben. A döntés elhalasztása általánosságban mindenre igaz lesz, hiszen még mindig nem igazán érezzük magunkat erőnk teljében és tisztánlátásunk is akadályozott. Erős érzelmi befolyás alatt állunk, így az objektív döntéshozatal szinte lehetetlen. Próbáljatok tanulni az időszak nehézségeiből, mit jelez számotokra, miben fejlődhettek még?

Február 27-én a hónap záró hatásaként egy plútós hatást kapunk, ami sosem könnyű. A bolygó energiája kihasználhatja segítőkészségünket és felerősítve azt elég hamar érezhetjük magunkat áldozatnak és kiszolgáltatottnak életünkben.
Ugyanakkor a kapcsolati kötődések vágya is erősödhet, aminek megint csak függőség lehet a vége.
Nem utolsósorban anyagi vágyainkat is rossz irányba viheti, kihasználva a ködösséget, érzelmi befolyást, belelovalhat bennünket abba, hogy belemásszunk egy kísértésként érkező lehetőségbe.
Mint mindennek, ennek is van jó oldala, ha tudatosan figyeljük életünk eseményeit, saját érzelmi reakcióinkat, amik a tudattalan elfojtásainkról árulkodnak majd.

Ahogy már az elején írtam a február egyfajta egyensúlyteremtés, és hitünk erősítésének próbája lehet, ami segítség ahhoz, hogy belső harmónia állapotában éljük meg újjászületésünket a természet tavaszi újjászületésével.

 

Mindenkinek csodás februárt kívánok!

 

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Válaszd boldog életet!

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.