2017. novemberi horoszkóp – Középpontban a gondolatok. Te mit teremtesz?

november_foNovember a székely naptár szerint az Enyészet hava. Bármennyire is jól esett az őszi napsütés és a jó idő, most már fel kell készülnünk a hidegre, a borús időszakokra, ami bennünket is visszavonulásra „bekuckózásra” késztethet. Hangulatunkra hatással lehet a nappalok rövidülése, fáradtabbnak, kedvetlenebbnek érezhetjük magunkat. A hónap energiáját a Skorpió jegy jellemzői erősen befolyásolják, ezért előtérbe lépnek a tudattalan folyamatok, a rejtett, szőnyeg alá söpört problémák. A Skorpió jegyének előnyös tulajdonsága a transzformáció, a teljes átalakulás. Ehhez azonban időnként mélyre kell kerülnünk, de a krízishelyzetek, bár kellemetlenek, abban szeretnének segíteni, hogy előrelépjünk és meglássuk a fényt az alagút végén. Azonban ha pesszimistán reagálunk és hátat fordítunk a fénynek, azzal a sötétséget választjuk, és egyre nagyobb sorstanítások szereplőivé válhatunk.

bekuckózásA hónap energiái a befelé figyelést, az önismeret elmélyítését és a gondolatok megreformálását támogatják. Ez az átalakító munka egyfajta gondolati megújulást hozhat mindenki számára, amihez meg kell látni a saját felelősséget életünk alakulásában. Remek időszak arra, hogy elmélyítsétek önismereteteket, sokat tanulhattok önmagatokról, a bennetek dolgozó mintákról, hitrendszerekről.
Most lehetőségetek nyílik kipróbálni gondolataitok teremtő erejét, és saját teremtő képességeteket is. Önkifejezésben, kommunikációban megújulást hozhat a hónap, ehhez szükséges a gondolatok tudatos figyelése, megtanulva irányítani azokat.

A felelősséget saját bőrötökön tapasztalhatjátok meg, hiszen ami gondolati síkon foglalkoztat benneteket, az elég gyorsan manifesztálódhat fizikai síkon, életetekben is. Tudatosságotokat most a gyakorlatban is kipróbálhatjátok, és megnézhetitek mit teremtetek magatoknak. Mindannyian teremtők vagyunk, és ennek a teremtésnek az alapját gondolataink és érzéseink adják. Ne feledjétek! A biztonságot magatokban tudjátok megtalálni, a lelketek stabilitásában.

A hónap energiáját tekintve erősen dolgoznak az érzelmi energiák, ami miatt földelésre lesz szükségünk. A korlátozás nélküli érzelmek olyanok, mint a meder nélküli víz, romboló hatásúak. Mivel a novemberi érzelmi energiák befelé hatnak leginkább, ezért ez a romboló hatás magunk ellen működik a legkönnyebben. Tehát a gondolatok figyelése mellett, pihenjetek sokat, meditáljatok, sétáljatok a természetben, jógázzatok, viseljetek piros színt.

A hónap mantrája lehet:
Értékes vagyok! Szerethető vagyok! Biztonságban vagyok!
Minél többet ismételjétek, ha szerethetetlennek érzitek magatokat.

RetrogradeNézzük meg részletesebben az általános hatásokat.
Kezdjük megint a retrográd bolygókkal.
A Neptunusz bolygó még november 22-ig fog hátrálni, folytatva a ködösítést, hogy megtanuljuk levetkőzni az áldozati mintákat.
Az Uránusz ebben az évben már nem vált irányt, marad hátráló mozgásban, így év végéig fogjuk tanító hatását érezni. Mindezt azért teszi, hogy kikényszerítse belőlünk a szükséges változásokat.

 

Skorpió_fogyo_holdAhogy már említettem, a hónap indító energiáit nagyban befolyásolják a Skorpiós energiák, ugyanakkor felerősödik az újítás, belső hit, kontra ragaszkodás témaköre. A Skorpióra jellemző a ragaszkodás, a hangulatingadozások és a hangulati mélypontok is, amelyek most a gondolatokon keresztül igyekeznek megnyilvánulni.
A Nap a Jupiterrel összedolgozva szintén a befelé figyelést, az önismeret elmélyítését és fejlődésünket támogatja. Amennyiben most kezdetek valamilyen önismereti vagy önismeretet segítő tanulmányokba, annak hosszú távú fejlődéseteket támogató hatását élvezhetitek. Ha nem vágtok bele tanulásba, akkor is jó hatással lehet életetek alakulására, ha többet jártok olyan társaságba, ahol a pozitív életszemlélet uralkodik.
Ahogy már írásom elején jeleztem minden a gondolkodásosotokon fog múlni. A gondolatokkal teremtés mágiája most erősebben dolgozik, és csakis rajtatok múlik, hogy hagyjátok félelmeiteket negatív gondolatokat indítani, vagy hisztek magatokban, és pozitív gondolatok energiáját kihasználva elindultok a fény felé.

szaturnusz2A ragaszkodás mellett megjelenő változásokat segítő hatást a hónap második hetétől egzakttá váló Kos Uránusz és a Nyilas Szaturnusz együttműködése adja. A hatás a hónap végéig erősebben működik, segítségével a változások valóban elindulhatnak, a régi struktúrába beépülhetnek az újítások, a teljes átalakulás.

Sok lehetőség találhat rá az értékesítésben, tanácsadásban dolgozókra, ahogy az ingatlan értékesítésre is jó hatással lehet az időszak. Arra azonban figyeljetek, hogy a szerződéseket, megegyezéseket alaposan tanulmányozzátok át.

Részletesen a hónap jelentősebb napjai itt!

 

Mindenkinek csodás novembert kívánok!

 

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Elakadtál? Tanácstalan vagy?

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.