HOZZ LÉTRE TE IS SPIRITUÁLIS KÖZÖSSÉGET!

Most már napok óta megjelent bennem egy kimondatlan és kimondhatatlan boldogság érzés. Hogy mitől is? Nos, nehéz ezt pontosan megfogalmazni. Szinte villámcsapásszerűen jött a felismerés a napokban, hogy egy régi vízióm látszik megvalósulni.

lighthouse-820431_640Mi is ez a látomás?

Néhány évvel ezelőtt gyakorta tartottam előadásokat, hol az asztrológiáról, hol a betegségemből való gyógyulásom történetéről, hol a Symbolon kártyáról. De bármiről is beszéltem, mindig beleszőttem a mondanivalómba, azt az elképzelésemet, hogy szeretném, ha Magyarország összes régiójában spirituális közösségek jönnének létre, és azok mintegy világító toronyként maguk köré gyűjtenék a spirituális érdeklődésű embereket.
Asztrológus – Életvezetési tanácsadóként látom, hogy tényleg sok ilyen beállítottságú ember található hazánkban, de sajnos azt is érzékelem, hogy nagyon kevés lehetőségük van arra, hogy ezeket a dolgokat megbeszélhessék egymással. Ha nem a megfelelő helyen, a megfelelő emberekkel kezdenek társalogni ezekről a dolgokról, akkor általában egyedül maradnak és legjobb esetben is csak valamilyen furcsa csodabogárnak tartják őket.

Pedig egyre többen vagyunk!

Azt gondolom, hogy az általam felvázolt spirituális közösségek létrehozásával, a lehető legtöbbet tehetnénk az ország lassú, de biztos fejlődéséhez, hogy változzanak a jelenleg nálunk uralkodó balkáni állapotok. Mert aki tudatosan figyeli az életet, az már biztosan nem a mocsárra fog szavazni, hanem igyekszik új távlatok felé vinni az országot, és egészen más elvek szerint neveli a gyermekeit is. És ezek a gyermekek amikor felnőnek, egy új, a mainál sokkal igazságosabb és sokkal élhetőbb világot teremtenek majd.

symbolon_klubAmit pedig mostanában látok kialakulni az, hogy egyre többen jönnek hozzám a Symbolon  kártya használatát tanulni, és ők nagyrészt olyan emberek, akik szeretnének kisebb helyi közösségeket létrehozni, a tudatosodni vágyó emberek számára. Ők többségükben már végzett asztrológusok, vagy olyanok, akik most végzik e téren tanulmányaikat.
A Symbolon kártya egy nagyon jó eszköz arra, hogy általa elinduljon egy közös beszélgetés, hogy kiben, milyen folyamatok játszódnak le éppen, és hogyan tárhatjuk fel lelki problémáik okait, illetve hogyan orvosolhatjuk azokat. Az együttes kártyázásnak Kiváló közösség alkotó ereje van, ezt tapasztalatból mondhatom, hiszen párommal együtt már hosszú évek óta működtetünk ilyen közösségeket. Néhány évvel ezelőtt Érden indítottuk be ezt a folyamatot, több mint 3 éve pedig Budaörsön működik ilyen klubunk.

Sebestyén AttilaA Symbolon kártya oktatás keretében, sokszor adok tanácsot a klubok gyakorlati beindításához, ha ezt igénylik a tanulók.
Szeretném ezeket a létrehozandó klubokat, csoportokat majd valamilyen laza formában összefogni, facebook – csoportok stb. keretében, hogy tudjunk egymásról, segíthessük egymás működését.
Várom azon spirituális érdeklődésű jövendőbeli barátaim jelentkezését, akik szeretnék megtanulni a Symbolon kártya használatát, és szívesen felvállalnák olyan helyi közösségek létrehozását melynek célja az emberek tudatos fejlődésének segítése, egy új látásmód kialakítása.
A tudatosodás folyamatának és a helyi közösségeknek nagyon kedveznek most a „csillagok” is, mivel a Szaturnusz most márciusban lép át a Vízöntő jegyébe. (A nyár folyamán majd visszanéz még a Bakba, de decemberben véglegesen átlép a Vízöntőbe.)
Szintén decemberben, a Vízöntő jegyébe lép a Jupiter bolygó is, és a kettő együtt áll majd a karácsony körüli napokban. Kutatások szerint ez a bolygóállás volt Jézus születésekor is, az úgynevezett Betlehemi Csillag, csak akkor a Halak jegyében játszódott ez le. Ezen azért érdemes egy kicsit elgondolkodni, de ezt most rátok bízom.
Ezek a bolygóállások hétköznapi szinten eléggé nehezen megélhetőek lesznek, tele váratlan, az ego számára nagyon kellemetlen dolgokkal. Pláne azoknak lesz borzasztóan nehéz, akik nem akarnak elébe menni és örömmel fogadni a változásokat. Mivel a Vízöntő lapja a Symbolon kártyában a Bolond, ezért akkor járunk jól, ha minél inkább a szabadság, függetlenség, önállóság irányába tartunk majd, és minél inkább ezen elvek értelmében kívánjuk létrehozni a közösségeket. Meghagyva a másik szabadságát, ugyanakkor közösen dolgozva a világ jobbításán. A Bolond mindig el akar szakítani valami régitől, valami elavulttól, és egészen új utakra akar terelni bennünket.
Összefoglalva tehát, várom jelentkezéseteket a Symbolon tanfolyamokra, és azok keretében a közösség építő megbeszélésekre, hogy együtt tegyük le az alapokat ahhoz, hogy a gyermekeink, unokáink már egy jobb, igazságosabb világban nőhessenek fel és élhessenek.

 

Sebestyén Attila
Baráti Üdvözlettel:

Sebestyén Attila Asztrológus – Életvezetési tanácsadó – Symbolon- kártya oktató
06/30-4515002
astroattila@gmail.com

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!