November 23. Nyilas fogyó Hold, Újhold - Hitrendszerünk frissítése

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2022. November 20.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: asztrológia, asztrológus, ásványok, életmód, önismeret, bölcsesség, boldogság, Dudás Mária, egészség, gyógyulás, Nyilas Hold, online rendelés, tanácsadás

Általánosságban: Most életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk. Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok. Nézzetek magatokba, és figyeljétek, hogy milyen nehézséget okozó helyzetekbe keveredtek. Ez mutatja meg, min kell változtatni, mi az ami még mindig meggátolja a felszabadulást bennetek:

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
11
.23. 21 óra 15 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép
11.23. 23 óra 57 perc, ÚJHOLD!
11.24. 14 óra 25 perc,
Hold - Vénusz együttállás
Nagyon támogató energiák érkeznek, lelkesedést, akitivitást adva számunkra. Arra viszont ügyeljetek, hogy túltengenek a tüzes energiák, ami miatt türelmetlenebbek és meggondolatlanabbak lehetünk. A legjobb, ha kerestek magatoknak valamilyen aktív időtöltést, amiben levezetitek a fölös energiákat.
11.24. 15 óra 45 perc, Hold - Merkúr együttállás
Gondolataink hittel töltődnek, optimistábbak lehetünk, ha pozitv dolgokra irányítjuk figyelmünket. A pozitív megerősítések is nagyon jól dolgoznak, így szellemi síkon támogathatjuk teremtésünket.
11.24. 23 óra 55 perc, Hold - Uránusz kvinkunx
Az uránuszi energiák felboríthatják a késő este nyugalmát, komolyabb tanításokat hozva számunkra. Főleg azok élik meg igen kellemetlennek az időszakot, akikben még mindig erős ragaszkodások dolgoznak.
11.25. 5 óra és 7 óra között, Hold - Mars szembenállás, Hold - Szaturnusz szextil
Izgalmas hatások dolgoznak ezen a hajnalon, amit mindenki másként fog érezni. A jó oldala, hogy támogat abban, ami szívünk szerinti, de racionális célokról szól. Kevésbé érzik támogatónak azok, akik kihagyták a tervezést, és mindenbe belekapnak.
11.25. 10 óra 20 perc, Hold -Neptunusz kvadrát
Amennyiben engedtetek a szétszórtságnak, kételkedéseknek, úgy ekkor megjelenhet a csalódottság és a lemondás bennetek. Változtassatok ezen és erősítsétek hiteteket, belső erőtöket.
11.25. 15 óra 30 perc, Hold - Jupiter kvadrát
Szintén egy kellemetlen hatás, ami tovább erősítheti bennetek a kételkedéseket, gyengítve ezzel belső erőtöket. Zárjátok a napot azzal, hogy pozitív megerősítéseket mantráztok.
11.25. 22 óra 18 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus Kapcsolatfelvétel

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Táborok

Új lehetőség neked és érted

Kiszakadnál a mindennapok őrületéből? Szeretnél közben fejlődni, problémáidra megoldást találni? Ebben szeretnénk neked segíteni!

2022.11.27 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások november 27-től december 4-ig

Az év 48. hetének Holdállásai a videóban.

2022.11.27 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom