November 25. Bak növő Hold - Sorsszerű változások

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2022. November 24.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: Újhold varázslat, asztrológia, Bak, Dudás Mária, mi változik?, sors

Ez nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Növő Hold időszakában gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek?

A mai napot támogató ásványok: holdkőametiszthópehely obszidián
A heti holdállásokat megnézheted a youtube-on!

Holdra ható egyéb energiák:
11.25. 22 óra 18 perc, Hold a Bak jegyébe lép

11.27. 0 óra 30 perc, Hold - Uránusz trigon
A hajanli hatásnak köszönhetően kicsit nyugtalanná válhatunk, mert a változás vágya nagyon erősen dolgozik bennünk. Ez most megzavarhatja az éjszaka nyugalmát, rosszul aludhatunk, akár álmatlanul forgolódhatunk is.
11.27. 7 óra 10 perc, Hold - Mars kvinkunx
Reggel sem érezzük úgy, hogy a nyugalom szigetén lennénk. Ha sok feladatunk van, sok mindent akarunk elintézni, könnyen kapkodóvá válhatunk és ennek köszönhetően inkább idegesek leszünk, mint haladnánk. Most nehezebben tudunk egy dologra koncentrálni, szétszórtnak is érezhetjük magunkat. Készítsetek tervet a feladatokról és haladjatok aszerint!
11.27. 11 óra 05 perc, Hold - Neptunusz szextil
A délelőtti energia okozhat túlzott érzékenységet, sértődöttséget, de használhatjuk a megérzéseinket is, ami nagyon jól dolgozik. Mivel növekszik bennünk a szeretet iránti igény, ezért keressétek a jó érzéseket, a spirituális megoldásokat és tegyetek vágyaitok szerint.
11.27. 17 óra 40 perc, Hold - Plútó együttállás
A folytatás elég nyomasztóvá válhat, mert itt már sokkal mélyebben raktározott, meg nem oldott dolgokat, elfojtott érzéseket hozhat felszínre. Vagy egyszerűen túlterheltük magunkat a nap folyamán, ami miatt akár hangulati mélypontokat is megélhetünk. Tudatos hozzáállással tudjuk kihúzni magunkat vagy megelőzéssel.
11.27. 21 óra 10 perc, Hold - Jupiter szextil
Az este energiája segítőként érkezik, lelkileg töltődhetünk és erősíthetjük magabiztosságunkat, hitünket.
11.27. 23 óra 07 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
 bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Táborok

Új lehetőség neked és érted

Kiszakadnál a mindennapok őrületéből? Szeretnél közben fejlődni, problémáidra megoldást találni? Ebben szeretnénk neked segíteni!

2022.11.27 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások november 27-től december 4-ig

Az év 48. hetének Holdállásai a videóban.

2022.11.27 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom