Tízmilliószoros teremtő napok 2018-ban

tizmillioszoros_teremto_nap_1A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

 

tizmillioszoros_foMi a 10 milliószoros nap?
A tibeti kultúrában “nagy” Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják 10 milliószoros napoknak.
Sorrendben az első holdhó 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja.
Az első holdhó, 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja.

Az általánosságban működő energiákat egyesítve, ennek a napnak sokszoros teremtő energiájával, komoly előrelépést tehettek életetek változtatásában. Olyan változásokra van szükség, ami a Ti külső-belső harmónia igényeteket szolgálja. A szívetekre hallgassatok, ne hagyjátok, hogy elmétek felülbírálja vágyaitokat! Most ne közös, családi programban gondolkodjatok, hanem válasszatok olyan elfoglaltságot, ami számotokra nyújt igazi lelki feltöltődést. Higgyetek magatokban és akkor a sors támogató energiáját élvezhetitek.

A tízmilliószoros napokon érdemes minden gondolatunkra ügyelnünk, mert óriási teremtőerővel hatnak vissza. Ajánlatos ilyenkor pozitív gondolatokra koncentrálni, illetve jót kívánni másoknak és a világnak. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat.

naptarTízmilliószoros napok 2018-ban:
2017. március 02. Aznap Telihold is lesz a Szűz jegyében, így ezen a napon az elengedéseteket is támogathatjátok az energiákkal.
2017. május 29. Ezen a napon is Telihold lesz de most a Nyilas jegyében. Az Univerzum megint segítő energiákat küld terheinktől való megszabaduláshoz.
2017. július 16.
2017. október 30.


Nézzük meg általánosságban mit tehettek ezeken a napokon:

Főleg azokon a napokon, amikor Telihold is van, érzékenyebbek vagytok, és könnyen lehangolttá válhattok, ami nehezítheti a teremtéseteket.

Szeretgessétek magatokat, és gondoskodjatok arról, hogy legalább a mai napon csakis olyan dolgokkal foglalkozzatok, ami jólesik a lelketeknek, amit szívvel-lélekkel tudtok csinálni! Ne keressetek kifogást, egy nap szabadság és gondtalanság mindenkinek jár!

 
Mit tehettek azért, hogy a lehető legjobban kihasználjátok ezt a támogató napot?

hálásébredésKezdjétek a teremtést rögtön ébredés után! Aki ismer tudja, az egyik vesszőparipám, hogy már reggel döntsük el JÓ NAPOM LESZ!

Legyetek egyszerűen boldogok, álmodozzatok bátran és lehetőleg kerüljétek a negatív helyzeteket, a pesszimista, panaszkodó embereket, és ti se panaszkodjatok!

Ne görcsöljetek rá semmire, ha mégis jön egy-két rossz gondolat, csak ismerjétek fel, nevessétek ki és engedjétek el. Sokszor jártam úgy, hogy ezeken a teremtő napokon mindig jött valami váratlan dolog, ami padlóra küldött. Aztán rájöttem, már reggel rágörcsöltem arra, nehogy valami rossz történjen aznap! És mivel rágörcsöltem, hát meg is történt. Minél lazábbak tudtok lenni, annál nagyobb lesz a siker!

Ne kritizáljatok senkit, magatokat sem, próbáljátok mindenkiben a jót észrevenni! Minden emberrel, akivel ma találkoztok legyetek kedvesek, mosolyogjatok rájuk és dicsérjétek meg valamiért. Ha így tesztek, akkor a viszonzás is ilyen lesz.

ajandekozasAdjatok ajándékot másoknak, akár csak egy jó szót, egy mosolyt, egy ölelést, egy finom ebédet. Tegyétek mindezt elvárások nélkül, szívetekben hálával.

A nap folyamán figyeljetek a hálaadásra! Köszönjétek meg a legapróbb dolgokat is, a legkisebb örömöket is, legyen hála és szeretet a szívetekben. Ezek a legmagasabb rezgésszintű energiák, amik segítenek bevonzani életetekbe a csodákat.

Ha valamire már régóta vágytok, akkor azt ezen a napon vegyétek meg magatoknak, és amikor átadjátok a pénzt érte, akkor tegyétek ezt szeretettel, megköszönve, hogy a kiadott pénz megsokszorozva érkezzen vissza hozzátok!

Este lefekvés előtt vegyétek számba mindazt a jót, ami történt veletek. Dicsérjétek meg magatokat az elvégzett munkáért, a sikerekért. Érdemes minden napotokat ezzel befejezni, ez segít az önbecsülésetek erősítésében.

 

Csodaszép teremtő napokat kívánok Mindenkinek!

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Nehéz élethelyzetben vagy és nem találod a megoldást? Mi segítünk, hívj bátran!

 

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Tízmilliószoros teremtő napok 2018-ban — 5 hozzászólás

 1. Ha tényleg hinnénk benne és nem görcsölnénk rá, akkor valóban ilyen gyorsan teljesülnének :)

 2. Sziasztok!

  Ezek tényleg a 2018-as dátumok?
  Mert engem komolyan érdekel,ugyanis,bevált!
  Életszemléletet váltottam egy esés után,és igenis,olyan mesés az életem,… :)

 3. Szia :)

  Örülök a sikerednek :) Igen, ezek valóban 2018-as dátumok, idén már nem lesz több Tízmilliószoros nap :)

  További szép napokat kívánok: Marcsi :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.