Péntek 13. – Valóban szerencsétlenséget hoz ez a nap?

pentek_13Babonás félelem uralkodik el mindenkin ezen a napon. Ezt csak erősíti a Korona vírus miatt kialakult pánik hangulat. A hangsúlyt a félelem szóra helyezném, hiszen a spirituális elvek szerint, a félelem, a szeretet mellett, az egyik legnagyobb teremtő erő. Gondoljatok bele, milyen energiával tud teremteni a babonás félelem, ha ennyi ember energiája adódik össze.

A döntés a kezünkben van, változtassunk rajta!
Ne a kételyeket, a szorongásokat sokszorozzuk meg, hanem döntsünk úgy, hogy ma az örömöt, boldogságot, szépséget, szeretetet árasztjuk szét a világban!
Döntsünk úgy, hogy ezentúl, ez a nap a nagy szerencse napja lesz. Fókuszáljunk ezen a napon a jóra, a szépre, a hálára és a vágyainkra. Használjuk a spirituális energiákat, köszönjük meg az örömöt, boldogságot, bőséget, és nagyon fontos, hogy kívánjuk ezt másoknak is.

Ezen a napon tapasztalhatunk nehézségeket, problémákat, de ezek nem a péntek 13-nak, hanem az aktuális hatásoknak, a telihold utáni időszak feladatainak és a régi meggyőződéseinkhez való ragaszkodásnak és a kételkedéseinknek lesz köszönhető.

meditációA nap kedvez minden olyan dolognak, amit intuíciótok súg nektek, amiben mások segítségére lehettek és nagyon kedvező hatása lehet bármely kreatív vagy művészi tevékenységben. A nap akkor telik nyugalomban, ha egyensúlyra törekedtek kötelező feladataitok és saját szórakozásotok közt. Legjobb, ha időt szakítotok arra, hogy barátaitokkal, hasonlóan gondolkodókkal is együtt töltsetek egy kellemes időszakot.

 

Mit tehettek, hogy ez a nap jól sikerüljön?
hála_öröm– Kezdjétek azzal a napot, hogy nyilvánítsátok ki az Univerzum felé köszöneteteket, hogy ez a nap csodás és boldog lesz.
– A szépségre és a jóságra fókuszáljatok, ezért kerüljétek a panaszkodókat, és a pesszimista embereket.
– Mosolyogjatok mindenkire, még akkor is, ha morcos emberrel találkoztok. Egy mosoly nem kerül semmibe, ti is jobban érzitek magatokat tőle, és a másik ember napját is színesebbé tehetitek.
– Legyetek ezen a napon sokkal átgondoltabbak, ne cselekedjetek meggondolatlanul! Tudatos magatartással elejét vehetitek a problémáknak, vitáknak.

Felejtsétek el az aggódást, ha tudatosan a jóra, a jelenre és saját céljaitokra koncentráltok, és hisztek magatokban, akkor egy csodaszép nap vár rátok.

 

Csodás, szerencsés napot kívánok Mindenkinek!

 


Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Tele vagy félelemmel és nem tudod merre tovább? Engedd meg, hogy segítsünk!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!