2016. Február 23. A hónap legnehezebb napja – Mi a megoldás?

február23_asztroMindig hatnak ránk feszültséget okozó energiák, de előfordul, amikor különösen tudatosnak kell lennünk ahhoz, hogy elkerüljük a problémákat, és ne érezzük vacakul magunkat.
A hónap minden napját befolyásolja az a belső feszültség, ami a másoknak, elvárásoknak való megfelelés és saját szabadságunk megélése okoz. Ebben feladat az egyensúly megteremtése, mert ahogy elbillenünk az egyik irányba, abban a pillanatban problémák jelentkezhetnek a másik oldalon, hogy visszarántsanak bennünket. Főleg a munkánk területén érezhetjük ezt a belső feszítést, szeretnénk végre megmutatni kik is vagyunk valójában, és szeretnénk olyan munkát végezni, ami boldoggá tesz bennünket. És ez lenne a cél, mert ha sokáig elnyomjátok a kreativitásotokat azzal csakis belső feszültségetek fog egyre növekedni, ami aztán az Uránusz bolygónak köszönhetően váratlan helyzetekben kirobbanhat vagy betegségeket okozhat.
DE!!! Megfontolt lépésekre van szükség, nem szabad fejjel rohanni a falnak, azonban ezt csak akkor tudjátok megtenni, ha időben léptek és egyensúlyt teremtetek a feszültséget okozó energiák között. A határozott, megfontolt lépések, amiket tudatosan kontrolláltok, anyagilag is lassú, de erőteljes fejlődést hozhatnak.

februárcsillagokDe nézzük meg, miért is a legnehezebb nap február 23-a.
Több bolygó is egyesíti energiáját égi útján, ami most igazán kellemetlen energiákban nyilvánul meg. Nem kell elkeseredni, tudatosan nem fog olyan nehézségeket okozni, de ehhez kitartó munka szükséges, és oda kell figyelnetek magatokra.
Bár a hatás 23-án lesz a legerősebb, azért már az elő és utószele február 20. és 25. között is érződni fog. Egyfelől a Plútó bolygó éri utol a Holdat, együttállásuk komolyabb nyomasztottságot okozva. Úgy érezhetitek, hogy a kötelességek, a napi feladatok súlya alatt már szinte összeroppantok. Legalább ezeken a napokon lazítsatok egy kicsit elvárásaitokon és szenteljetek több figyelmet saját igényeiteknek. Napjaitokba iktassatok be olyan programokat, amik feltöltődéssel járnak, legyen az akár egy színház, egy kellemes beszélgetés barátokkal, tánc vagy csak egyszerűen vonuljatok el kicsit és hallgassátok kedvenc zenéteket, vagy olvassátok kedvenc könyveteket.
boxAz égi energiák játékába szintén egy feszültséget okozó hatással csatlakozik be a Mars bolygó, aki mindeközben rendíthetetlenül halad az Uránusz bolygó felé. Ezzel a belső nyomasztottságot igyekszik megfűszerezni egy jó adag idegességgel, belső zaklatottság érzésével. Az időszakban tehát kötelező valahogy kitombolnotok magatokat, ha nem akartok robbanni. Mivel főleg a párkapcsolatokat nyirbálhatja ez az állás, a robbanás könnyen okozhat komoly problémákat ezen a területen. Tehát nincs mese, ki-ki a maga módján mozogja ki magából ezt az energiát, sportoljatok, táncoljatok, üssetek bokszzsákot vagy egy párnát addig, amíg jól esik.

futopad_2Megirigyelve a többi bolygó együttlétét beszáll ebbe a Jupiter bolygó is egy feszült fényszöggel, próbára téve a magunkba és az életbe vetett hitünket. Ha hagyjátok az energiáknak, hogy játszadozzanak veletek, akkor könnyen eluralkodhat rajtatok a hitehagyottság, csalódottság érzése. Ez megint csak odafigyelés kérdése, mert ha lelkileg töltekeztek, mozogtok, találtok valami újdonságot, amiben jól érzitek magatokat, és nem feledkeztek meg a napi motivációról sem, akkor tapasztalatokkal gazdagon néztek vissza erre az időszakra. Megtapasztalhatjátok a bennetek lévő bölcs tudatosságát és saját belső erőtöket is.

Jutalmul, február 26-án lazíthattok kicsit, és a varázslatos Halak Újhold teremtő energiájában részesülhettek.

 

Szép napokat kívánok mindenkinek

 

Dudás Mária gyermekasztrológusDudás Mária asztrológus
06/30-4515002

 

Segítségkérés skype-on

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.