A nagy NAP – Hogyan befolyásolja az esküvő napja a házasságunkat?

esküvőNem csak az embereknek van születési horoszkópja, hanem akár egy cégalapításnak, egy hónapnak és van a házasságnak is, amit az esküvő időpontja határoz meg. Ezért nem mindegy, hogy milyen napot választunk, érdemes tudatosan megválasztani ezt az életünkben oly fontos napot.
Egy kedvező nap kiválasztása alapos vizsgálódást igényel, ilyenkor a vőlegény és a menyasszony születési horoszkópja, és az aktuális tranzithatásokat is figyelembe vesszük. Természetesen optimális esetben a párok egymás megismerésére is szánnak időt, jobb a házasság előtt tájékozódni arról, személyiségük miként tud a legjobban együttműködni a kapcsolatban.

Aki nem akar túlzottan belemélyedni a nap kiválasztásába, azoknak általánosságban a napok szimbolikája is segíthet eldönteni, mikorra tervezzék ezt a feledhetetlen, csodálatos napot.

gyűrűHétfői esküvő
A Hold fennhatósága alatt áll a nap, így analógiásan kedvez az elfogadásnak, befogadásnak, családnak, otthonnak, érzelmeknek. Milyen érdekes, hogy általában ezt a napot nem választjuk arra, hogy összekössük az életünket, pedig a családalapítás támogatására a legjobb nap lenne.

gyűrűKeddi esküvő
A Mars bolygó napja, ami támogatja az önérvényesítést, harcot és küzdelmet. Nem annyira kedvező nap házasságkötésre, sőt megkockáztatom azt a kijelentést, hogy lehetőleg ezt a napot ne válasszátok.

gyűrűSzerdai esküvő
A Merkúr bolygó szimbolikája befolyásolja ezt a napot, így aki ezen a napon tervezi az egybekelést, abban erősen megjelenik a józan ész, a logika szerepe, és nem annyira az érzelmek befolyásolják a kapcsolat alakulását.

gyűrűCsütörtöki esküvő
A Jupiter bolygó napja, akik ezt a napot választják, elmondhatják, hogy szerencsés csillagzat alatt kötötték össze az életüket. A bolygó a jogot is képviseli, így ebből a szempontból is kedvező nap a házasságkötésre. A Jupiter szimbolikája biztosítja a bőséget, a növekedést is, így fejlődőképes kapcsolat lehetőségét is.

gyűrűPénteki esküvő
A Vénusz bolygóhoz tartozó nap, szintén nagyon jó választás esküvőre. A Vénuszhoz tartozik a szépség, a szerelem, harmónia, és a társasági események. Az ekkor kötött házasságba azért az anyagiak is beleszólhatnak, negatív értelemben kedvező nap pl. az érdekházasságoknak.

gyűrűSzombati esküvő
A legtöbb házasság ezen a napon köttetik, ami nem véletlen, hiszen az elköteleződést segítő Szaturnusz fennhatósága alatt áll a nap. Támogató hatást élvezhetnek azok a kapcsolatok, amik a komolyságon, megfontoltságon alapulnak. A meggondolatlanul kötött házasságok viszont, amiben akarnak is meg nem is elköteleződni, azok könnyen válással végződhetnek. Arra azonban számíthatunk, hogy túlzott felelősséget vállalhatunk az elköteleződés által.

gyűrűVasárnapi esküvő
A Naphoz tartozó nap, ami szintén kedvező energetikailag egy házasság megkötésére. A fény, pompa és csillogás tartozik ide, könnyebben érjük el, hogy csodálatot vívjunk ki, és szeretet hassa át a napunkat. Arra azonban számítani kell, hogy az egók találkozásáról is szól, tehát mindenki szeretne a legcsodálatosabb lenni, ami nehézséget okozhat a kapcsolatban, ha nem vagyunk tudatosak.

 

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Használati útmutató” egy boldog kapcsolathoz

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!