2020. június 20. Nyári Napforduló – Lencsemágia

nyarilencsamagia

2020 június 20-án kezdődik a nyár! A fordulati nap az új kezdetek lehetőségét hozza, s ekkor érdemes olyan szertartást végezni, melyekkel az eljövendő évszakra kívánunk hatni. Az évszak utolsó napjain pedig ajánlott számvetést, összegzést készíteni az eddig megtett útról, és az elvégzett feladatokról.

 

 

2020-ban június 20-án 23 óra 44 perckor lesz a nyári Napforduló ekkor lehetőség nyílik, a Lencsemágia szertartásának elvégzésére. A nap igazán alkalmas varázslatra, képzeletünk bátran szárnyalhat, csakis hitünk hiánya korlátozhatja teremtésünk fizikai megvalósulását és az új kezdetek beköszöntét.

A „lencsemágia” szertartását, egyedül is elvégezheted, de ha több ember energiája összerakódik, az megsokszorozza a hatást, ezért érdemes családi, esetleg baráti körben végezni.

lencsemágiaA Napforduló éjszaka történik meg, így a nap folyamán (június 20-án) készítsétek el a lencsét főzeléknek, levesnek (hús nélkül!) az alábbiak szerint:
– Gyújtsatok gyertyát, körülöttetek és bennetek legyen nyugalom, belső békesség érzése. Akár valamilyen meditatív, mantra zenét is hallgathattok hozzá. Hangolódjatok rá teljesen a „varázslatos” étel elkészítésére, csakis a főzésre koncentráljatok és arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, új kezdetek lehetőségeit, és fényt visz majd a sejtjeinkbe, így az étel elfogyasztása révén ezekkel feltöltődve ti is jobban bevonzzátok, bevarázsoljátok életetekbe mindezeket a csodákat. A lencséből a fordulat napján, majd az azt követő két napon fogyasszatok HÉT kanálnyit. Mivel a Napforduló már majdnem 21-én történik meg, így az első alkalom 21-e ebéd lesz.

gyertya_noAz első napon (június 21-én, vaárnap) gyújtsatok gyertyát, merjetek ki hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjátok, csakis arra gondoljatok, hogy ételetek anyagi biztonságot, bőséget, és új kezdeteket ad nektek az anyag szintjén.

A második napon (június 22-én, hétfőn) ugyanabban az időpontban, mint előző napon, megint gyújtsatok gyertyát, ismét merjétek ki tányérotokba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csakis arra gondoljatok, hogy ételetek fényt, és új kezdeteket ad életetek lelki szintjeinek. Itt nem gondolunk bőségre!!!

A harmadik napon (június 23-án, kedden) szintén ugyanabban az időpontban, mint az előző két napon, újra gyújtsatok gyertyát az étkezés előtt, és miközben megeszitek a hét kanálnyi lencsét, csak arra gondoljatok, hogy ez az étel biztonságot, bőséget, és fényt ad nektek életetek szellemi szintjeire.

Ne feledjétek, hogy ez szertartás és nem egy egyszerű étkezés, ezért mindenképpen adjátok meg a módját! Lassuljatok le, csendesedjetek el és lazítsatok előtte! A gyertyát a szertartás végén lassan, gyertyakoppintóval, vagy kis pohárkával, esetleg gyűszűvel oltsátok el úgy, ahogyan a csillagos égbolt borul a Föld fölé napnyugta után. Semmiképpen ne fújjátok el a gyertya lángját!

Csodás bőségben, biztonságban és új kezdetekben gazdag és boldog nyarat kívánok Mindenkinek!

 

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-451500

Varázslatos őszi elvonulás Dömösön!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!