Symbolon kártya klub

Symbolon önismereti kártya klub

Kártya klub azok számára, akik már elvégezték a Symbolon I. tanfolyamot. A jó hangulatú esti program egyszerre játékos kikapcsolódás, én komoly önismereti munka.
Részvételi díj:………………………………….3.000 Ft/fő

Következő alkalom:
Érdeklődj telefonon!
Helyszín: Érd, Radnai utca 10.
Jelentkezz itt: astroattila@gmail.com, 06/30-8332245

SymbolonA Symbolon kártya nagy segítség az életválságok, és a fizikai betegségek lelki okainak feltárására, illetve egy út az önismerethez.
Megláthatjuk általa, hogy problémás élethelyzeteinknek mik a bennünk megbúvó valódi okai.
Betegségeink esetén pedig azzal, hogy a lelki okokkal szembe nézünk, segítséget nyújtunk fizikai testünknek, hogy beinduljon öngyógyító mechanizmusa. Ezzel ma már az orvosok nagy része is egyetért!
A Symbolon kártyával való elemzés természetesen nem helyettesíti az orvosi közreműködést, de támogatja gyógyulásunkat, ha megértjük, hogy milyen problémát akar a betegség jelezni számunkra.
Erre saját példám is bizonyíték, mivel egy napi 4 inzulin injekcióval kezelt cukorbetegségből lábaltam ki nagyon rövid idő alatt.
Ez a kártya nem mutogat másra, szembesít minket árnyékoldalunkkal is, így olyan mintha egy tükörbe néznénk, melyen keresztül önmagunkba látunk.

A kártya Peter Orban és Ingrid Zinnel „terméke” akik asztrológusként és terapeutaként gyakorlati tapasztalatok alapján fejlesztették ki azt. Szeretném ha minél többen megtanulnák használatát, mert véleményem szerint aki helyesen értelmezi annak mindig kéznél lesz „saját terapeutája”és sokat segíthet önmagának, de rokonainak, barátainak is.

A tanfolyam kifejezetten ajánlott testi gyógyítással foglalkozó szakembereknek kiegészítő terápiás lehetőségként.

SY80_4

Symbolon I. kártya tanfolyam

A tanfolyam egy hétvégét vesz igénybe, szombaton és vasárnap 10-től 17 óráig. A kurzus alatt, a jelentkezők megismerik a kártya szerkezetét, asztrológiai összefüggéseit, használatát. Megtanulnak különböző kirakási módokat melyekkel életük különböző problémáira kaphatnak hathatós segítséget. Megtanulják azt, hogy a kártya, hogyan válik saját terapeutájukká.

Következő tanfolyam időpontja: Érdeklődj telefonon!
Jelentkezni lehet a 06/30-8332245 telefonszámon vagy az astroattila@gmail.com e-mail címen. A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé! Az ár tartalmazza a tanfolyami jegyzetet.

Symbolon II. kártya tanfolyam

A tanfolyam szintén egy hétvégét vesz igénybe, pontosan úgy, mint a Symbolon I. tanfolyam.
Az első tanfolyamon elsajátított tanulmányok és legalább 2 – 3 havi szorgalmas gyakorlás után lehet jelentkezni a tanfolyamra. Az élet forgatókönyve kirakási módot vesszük az eddiginél részletesebben, illetve megtanuljuk a horoszkópunkban szereplő állásokat Symbolon kártyával kirakni, így a születési képletünk szinte feléled, könnyebbé és látványosabbá válik önismereti munkánk.
Ezen a tanfolyamon kizárólag az I.tanfolyamot elvégzett jelentkezők vehetnek részt.
A Symbolon tanfolyamok kis csoportokban, minimum 4, maximum 6 fő esetén indulnak.
A Symbolon I. tanfolyam minden lényeges alaptudást megad a kártya használatához.
A Symbolon II. tanfolyam, az első tanfolyamon megtanult „Az élet forgatókönyve” című kirakási mód, részletesebb elemzését, illetve a horoszkóp mandala kártyával való kirakását tanulhatja meg a jelentkező.

A Symbolon kártya I. és a Symbolon II. tanfolyam díja, képzésenként egyaránt a következő:
– egyéni oktatás………………………………………..35.000 Ft/fő/tanfolyam
2×6 vagy 4×3 órában

– kis csoportos oktatás………………………………..30.000 Ft/fő/tanfolyam
2×6  vagy 4×3 órában

A tanfolyamok díja az általunk készített jegyzetet tartalmazza, de a kártyacsomagot nem! Tanfolyami résztvevőknek kedvezményes áron biztosítunk Symbolon kártyát.

Az egyéni online tanfolyamok folyamatosan indulnak!

Klubot és a tanfolyamot tartja:

Sebestyén Attila asztrológus
Sebestyén Attila asztrológus, spirituális mentor. Ismerd meg!
06/30-8332245
astroattila@gmail.com
Kapcsolatfelvétel, jelentkezés